• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

BNI Nederland en Vlaanderen

NI biedt een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving voor het ontwikkelen van een stroom aan kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen. Dit doen we door je te helpen sterke persoonlijke relaties te bouwen met tientallen andere goede ondernemers.

Elk jaar geven leden van BNI miljoenen aanbevelingen die resulteren in miljarden aan extra omzet voor elkaar. Als je lid bent van BNI is het net of je elke dag een team van verkopers in de regio hebt rondlopen die koopsignalen herkennen welke voor jouw bedrijf van belang zijn. Andersom heb je zelf je mede-leden in gedachte en help je, waar mogelijk, hun bedrijf te promoten. Wie goed doet, goed ontmoet en beide partijen zullen de voordelen van de samenwerking ondervinden.

Succesvol netwerken vraagt inzet. De meest succesvolle chapters van BNI bestaan uit leden die zeer toegewijd zijn om elkaar te helpen door de inzet van van hun dagelijkse netwerk. Ze vormen een team. Als lid van BNI ben je verantwoordelijk voor het naleven van het beleid en de richtlijnen van de organisatie.

BNI Nederland en Vlaanderen
Adres:Navolaan 15-39
Postcode:9501VJ
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:0599-822818,
E-mailadres:admin@bni-nederland.nl
Website:http://www.bni-nederland.nl/

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”