• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

D-Solution internet & reclamebureau

Geschiedenis
We zijn een enthousiast bedrijf dat al sinds 2004 passie heeft voor alles wat te maken heeft met creatieve vormgeving, reclame en webtechnieken. We zijn gevestigd aan de Tinnegieter 21C te Stadskanaal en bedienen vanuit ons bureau geheel Nederland van onze diensten.

Onze missie
Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering. Wij zijn een groep professionele vormgevers en ontwikkelaars en zetten onze creativiteit, kennis en ervaring in om onze klanten te laten groeien. Van domeinregistratie tot hosting en van ontwerp tot support; wij bieden een totaaloplossing. Sterk ontwikkeld in zowel front – als backend technieken zijn we een betrouwbare partner voor al uw internet, drukwerk en marketing gerelateerde behoeftes. We zijn zeker van onze zaak en staan loodrecht achter onze diensten en producten.

Onze zes universele stappen
Binnen ons bedrijf hanteren wij een zes-stappenplan. Een bedrijfsstrategie die toepasbaar is op de vier specialisaties binnen onze dienstverlening (website en internet, logo en huisstijl, drukwerk en reclame, strategie en marketing). Hiermee maken we de processtappen uniform, inzichtelijk en weet u precies wat u in welke fase van ons kunt verwachten. We staan gedurende deze fases open voor feedback en overleggen gedurende het hele proces met u wat uw wensen en ideeën zijn.

D-Solution internet & reclamebureau
Adres:Tinnegieter 21 c
Postcode:9502EX
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:0599 - 769033
E-mailadres:info@d-solutions.nl
Website:www.d-solution.nl

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”