• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

Heipro B.V.

Heipro B.V. is een gedegen familie bedrijf, opgericht in 1976 door de heer Henk van der Heide.

Een markante man met een scherpe visie die "eerlijk zaken doen" hoog in het vaandel had staan en geen concessies deed aan kwaliteit.

"Een man, een man, een woord, een woord" was zijn levensmotto.
Hij introduceerde de dak- en gevel beplating in het Noorden. We zijn trots dat we zijn nalatenschap mogen voortzetten.

Zijn manier van denken en handelen zijn nog steeds pijlers van ons familiebedrijf. Eerlijk zaken doen, scherp calculeren waarbij we de kwaliteit garanderen. Heden ten dage aangevuld innovatief werken, duurzame materialen en kennis gestoeld op jarenlange ervaring en vakgerichte diploma's. We denken graag mee in "uitvoerbaarheid" en praktische zaken op en rond de bouw.

Heipro B.V. is werkzaam in de utiliteitsbouw, hallenbouw, nieuwbouw, verbouw, en renovatie van bedrijfsgebouwen, kantoren en woningen. We zijn gespecialiseerd in metalen daken, gevelbeplating, zetwerk, dakbedekking en zonnepanelen.

In het montagebedrijf beschikken we over goede vakmensen die weten waar ons bedrijf voor staat en dat ook uitdragen. In onze plaat- en knipzetterij maken we alle specifieke eind afwerkingen zoals lekdorpels, hoekstukken, dagstukken en afdekkappen op maat welke niet in de fabriek geproduceerd kunnen worden. Met de visie op een duurzame toekomst gecombineerd met onze jarenlange specialistische kennis van daken hebben we ons assortiment uitgebreid met zonnepanelen.

Heipro B.V.
Adres:Zandberg 43
Postcode:9563PJ
Plaats:Ter Apelkanaal
Tel.nr:0599 413143
E-mailadres:harry@heipro.nl
Website:http://www.heipro.nl/

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”