• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

Huisman Warmtetechniek b.v.

Huisman Warmtetechniek is gespecialiseerd in verwarming, luchtbehandeling, airconditioning en duurzame energietechnieken. Met circa 30 medewerkers voorzien wij elk jaar ongeveer 400 woningen en vele bedrijfsgebouwen van onze klimaatinstallaties. Naast levering van nieuwe installaties zorgt onze afdeling service en onderhoud voor een betrouwbare after-sales. 

Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele instelling, korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid van de medewerkers. Deze instelling spreekt zowel onze klantengroep als medewerkers aan, waardoor we steeds een gezonde groei realiseren.

 

Kwaliteit en verstand van de nieuwste technieken
We besteden voortdurend aandacht aan kwaliteit, scholing en ontwikkeling van zowel de medewerkers als het bedrijf. Door middel van betrouwbare leveranciers, eigen Research & Development en het volgen van de laatste behoeften uit de markt, zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte zijn vaan de nieuwste technieken. Als onze klant vraagt naar de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie, verwarming, ventilatie en airconditioning weet Huisman Warmtetechniek er al het fijne van.

Huisman Warmtetechniek b.v.
Adres:Steenhouwer 22
Postcode:9502ET
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:0599 - 650 123
E-mailadres:info@hwt.nl
Website:www.hwt.nl

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”