• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

Telegram.nl

De Telegram Service heeft in 2001 de officiële telegrammendienst van KPN overgenomen. De Telegram Service richt zich voor honderd procent op telegrammen. Daardoor zijn wij als geen ander in staat om op een professionele en correcte manier met telegrammen om te gaan en om uw boodschap op een originele en indrukwekkende manier bij de ontvanger af te leveren.

Wij realiseren ons hoe belangrijk uw bericht voor u is. Daarom worden al onze medewerkers uitgebreid opgeleid en continu bijgeschoold. In het belang van uw boodschap. Iedere medewerker heeft een geheimhoudingsverklaring getekend en werkt vanuit het besef dat de vertrouwelijkheid van de inhoud van uw telegram van het grootste belang is.

Meer dan 100 zeer gemotiveerde telegrambestellers staan klaar om als het moet binnen een half uur uw telegram ergens in Nederland af te leveren! In elk land is slechts 1 officiële telegrammendienst die is aangesloten op het wereldwijde telegraafnetwerk. In Nederland is dit de Telegram Service. Wij werken samen met de officiële telegramdiensten van meer dan 225 landen. In veel van deze landen worden uw telegrammen binnen enkele uren bij de ontvanger bezorgd!

Telegram.nl is eigendom van UTS GmbH. UTS is eigenaar van de officiële telegramdienst van meer dan 45 landen. UTS is gevestigd in Baar(Zwitserland).

 

Telegram.nl
Adres:Beumeesweg 30a
Postcode:9661AH
Plaats:Alteveer
Tel.nr:0599 332405
E-mailadres:telegram@telegram.nl
Website:www.telegram.nl

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”