• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

Bmsdesign

BMSdesign is niet alleen een reclamebureau voor grafische vormgeving, belettering en drukwerk, wij doen meer! Wij wachten niet tot u aan de bel trekt. Wij denken mee, adviseren en organiseren. BMSdesign ontzorgt. Bij ons hoeft u nergens naar om te kijken.

Van noord tot zuid
Sinds 2009 ontwerpt BMSdesign uiteenlopende communicatie-uitingen voor bedrijven met name in Groningen, Drenthe en Friesland. Ook elders in Nederland zijn we opdrachtgevers graag van dienst. Voor elk bedrijf weten wij de juiste uitstraling te creëren die resultaat oplevert!

Alles onder één dak
BMSdesign is gestart in een kantoor van circa 50 vierkante meter. Vanwege bedrijfsuitbreiding is in maart van 2016 de voormalige ambulancepost in de oude brandweerkazerne betrokken. Een pand dat voldoende ruimte biedt voor een ontwerpstudio met geavanceerde software, een fotostudio voor productfotografie, een ruimte voor het snijden en beheren van folies en een productiehal 2.500 vierkante meter waar auto’s en vrachtwagens van belettering worden voorzien. Bij ons heeft u alles onder één dak. Kom gerust langs. Wij helpen u graag uit de brand!

Bmsdesign
Adres:Steenhouwer 34
Postcode:9502ET
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:0599 - 792004
E-mailadres:info@bmsdesign.nl
Website:www.bmsdesign.nl

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”