• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

Bouwonderneming Gebr. Benus

Bouwonderneming Gebroeders Benus BV levert in overleg met de opdrachtgever maatwerk. Het resultaat is een pand waarin u met plezier zult wonen en/of werken.

Bouwgarant en Woningborg
Bouwonderneming Gebroeders Benus BV verzorgt al meer dan 100 jaar voor haar klanten de realisatie van woningen, bedrijfspanden en projecten. Wij zijn BouwGarant-aannemer en eveneens aangesloten bij de Stichting Woningborg Bouwonderneming Gebroeders Benus BV biedt u dan ook maximale zekerheid bij uw bouw of verbouw en heeft ruime ervaring op zijn werkterrein.

Werkgebied
Ons werkgebied beslaat de provincies Groningen en Drenthe en de kop van Overijssel. Waar nodig werken we nauw samen met vaste onderaannemers. We nemen onze klanten werk uit handen op het gebied van verbouw, nieuwbouw en onderhoud. Bouwonderneming Gebroeders Benus BV heeft alle expertise in huis om de wensen van de opdrachtgever te realiseren.

Werkwijze
Uw wensen zijn maatgevend. Wij vertalen daarom uw ideeën in een passend voorstel voor bouw of verbouw. Hierbij zijn een hoge kwaliteitsstandaard en een doordachte werkwijze vanzelfsprekend. Zo hanteren we korte communicatielijnen en zijn wij zeer betrokken bij onze klant en het project.

Vakmensen
Bouwonderneming Gebroeders Benus BV besteedt veel aandacht aan scholing. Onze ervaren werknemers volgen regelmatig cursussen of bijscholingen. Zo garanderen we brede en actuele vakkennis. Bovendien heeft iedere werknemer zijn eigen specialisatie. Als opdrachtgever heeft u dan ook altijd een vast aanspreekpunt.

Bouwonderneming Gebr. Benus
Adres:Schoolstraat 166
Postcode:9581GJ
Plaats:Musselkanaal
Tel.nr:0599-412777
E-mailadres:info@benusbenus.nl
Website:https://www.benusbenus.nl/

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”