• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

Financieringsgilde Groningen

Ben jij ook liever met je bedrijf bezig dan met het zoeken naar de juiste financiering? Mis je een vaste adviseur in de regio die met je spart, je ontzorgt en die vooral ook goed bereikbaar is?

Als dat zo is, dan kan ik zeker iets voor jou betekenen.

Want ik zie – net als jij – de dienstverlening veranderen: voorheen regelde je een zakelijke financiering via je vaste adviseur bij je eigen bank. Maar door de digitalisering en verander(en)de klantbediening is dit contact verwaterd en blijft advies soms achterwege. Het is ook niet vanzelfsprekend dat een goed plan gefinancierd wordt. Elke financier heeft z’n eigen beleid en het financieringslandschap is sterk veranderd met de komst van nieuwe (vastgoed)financiers. Het is dan ook wel logisch dat je als ondernemer soms door de bomen het bos niet meer ziet.  

Als onafhankelijk adviseur met ruim 28 jaar ervaring in bedrijfsfinancieringen help ik je graag jouw plannen te koppelen aan de juiste financier(s). Of het nu om (verhuur)hypotheken of leningen gaat, leasing, kredieten, factoring of crowdfunding, wij hebben voor elke soort financiering meerdere partijen op het schap liggen. Ik begeleid je van het sparren over je investerings- of ondernemingsplan tot en met het vergelijken van verschillende offertes. Daarbij zorg ik dat je aanvraag optimaal wordt aangeleverd bij de geldverstrekker(s) van jouw keuze.

Zo ben je EN minder tijd kwijt aan je financieringsaanvraag EN heb je 1 vast aanspreekpunt dichtbij, die je ontzorgt. Ik zet mijn kennis, ervaring en netwerk in de regio graag voor jou in.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek bij jou of bij mij op kantoor in Stadskanaal. Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Je kunt mij ook buiten kantooruren bereiken via (06) 82 42 42 93 of mkanon@financieringsgilde.nl.

Martin Kanon Financieringsgilde Groningen

Financieringsgilde Groningen
Adres:Poststraat 35
Postcode:9501 ER
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:06 82424293
E-mailadres:mkanon@financieringsgilde.nl
Website:www.financieringsgilde.nl/groningen-oost/

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”