• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

HAVEHA

Haveha Fabrieken B.V. is al meer dan 60 jaar een begrip in de metaalindustrie. Sinds de oprichting op 10 september 1951 te Stadskanaal behoort het bedrijf tot de specialisten op het gebied van tank- en apparatenbouw. Onze jarenlange ervaring, optimale kwaliteit en stipte levertijd maakt ons een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers.

Haveha Fabrieken B.V. beschikt over een eigen kwaliteitsdienst, een ontwerp-, een toeleverings- en een transportafdeling. Hierdoor kunnen wij het gehele productieproces voor onze opdrachtgevers verzorgen, waarbij de nadruk op de wensen van de klant en de kwaliteitszorg wordt gelegd. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Haveha Fabrieken B.V. is naast tank- en apparatenbouw gespecialiseerd in plaat-, constructie-, en leidingwerken en in plaat-, conisch-, buis- en profielwalswerk. Onze verscheidenheid aan specialisaties maakt het mogelijk dat wij diverse opdrachtgevers, waaronder overheidsinstellingen, constructiebedrijven, scheepsbouwbedrijven, afvalwater- en drinkwaterleidingbedrijven, chemische en petrochemische bedrijven en vele andere takken van de industrie van dienst kunnen zijn.

HAVEHA
Adres:Ambachtsstraat 16
Postcode:9502ER
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:0599-631010
E-mailadres:info@haveha.nl
Website:https://www.haveha.nl

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”