• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

HvK

HvK is ontstaan na de sluiting van Regio Dijkstra  die in die tijd gevestigt aan de  groene zoom achter de watertoren in Stadskanaal.

Hans Houwen en Arend-jan Vos werkten daar al geruime tijd samen. Toen het deze vestiging van het bedrijf ging sluiten in 2002, besloten Hans en Arend-jan samen verder tegaan.  Het Huidige pand aan de elektronicaweg 25 Stadskanaal werd aangekocht en daar werd HvK installatie techniek opgericht.

De afkorting HvK staat voor Houwen, Vos, Kanaalstreek.

Ook na het overlijden van Hans ging Arend jan alleen door tot dat op 1 januari 2015 het bedrijf werd verkocht aan Albert van der Wal.

Sinds dien is de bedrijfsnaam aan gepast naar Technisch advies- en installatie bureau HvK bv, 

Het Nieuwe Hvk heeft zich sinds de oprichting gericht op de nieuwe duurzame technieken, Albert van der Wal was bij zijn vorige werkgever Technisch adviseur buitendienst bij een Technische groothandel daar door is een brede kennis binnen het bedrijf aanwezig.

Sinds 2015 is het bedrijf rustig maar gestaag gegroeit en zijn er nu 9 mensen in het bedrijf werkzaam.

HvK maakt installaties van riool tot zonnepanelen en alles wat er tussen zit, we werken voor meerdere aannemers in de regio waar mee we het hele jaar druk zijn met nieuwbouw woningen in de vrije sector.

Daarnaast zijn we continue bezig met het verduurzamen van woningen door middel van zonnepanelen en warmtepompen. Daar naast plaatsen we dan ook regelmatig waterontharders enz enz..

Bij ons bedrijf is een afhaalbalie gevestigt waar mensen hun eigen spullen kunnen halen om zelf te installaeren of onder begeleidingen van HvK , en is er een showroom aanwezig met sanitaire opstellingen en kunnen we de nodige zaken laten zien over duurzaamheid, ons eigenpand wordt volledig verwarmd door warmtepompen van de nieuwste generatie.

HvK
Adres:Electronicaweg 25
Postcode:9503 GA
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:0599-650226
E-mailadres:albert.vanderwal@hvkstadskanaal.nl
Website:http://www.hvkstadskanaal.nl
https://vvbkstadskanaal.nl/wp-content/uploads/2022/01/Hvk.png


Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”