• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

Lekker Anderz

Lekker Anderz is inmiddels veel meer dan alleen een lunchroom die mede gerund wordt door mensen met een beperking. Want naast het ontbijt en de lunch die we serveren, wordt ons aanbod van huisgemaakte lekkernijen op patisserie, chocolaterie en ijs gebied steeds groter. 
Lekker Anderz is de perfecte plek om op te laden en te relaxen met vrienden en familie, te werken, de krant of een tijdschrift te lezen, naar muziek te luisteren of gewoon naar mensen te kijken. 
Naast onze heerlijke aanbod van eten en drinken hebben we fijne stoelen en gratis wifi. Onze zaak is ruim opgezet, waardoor mensen met bijvoorbeeld een kinderwagen of rollator zich makkelijk kunnen voortbewegen.
We hebben een invalide toilet, maar ook een aankleedtafel voor de baby’s.
Een kleine toilet speciaal voor de kinderen die net zindelijk worden, een speelruimte voor kinderen t/m 12 jaar, maar ook een xbox.  Het aanbod bij Lekker Anderz is qua menu en voorzieningen zo divers, dat je ontspannen bij ons kunt blijven plakken.

Naast de professionele vakkrachten bestaande uit begeleiders, een kok, een chocolatier, een bakster en diverse horeca krachten zijn het onze deelnemers die zorgen voor een positieve en eerlijke benadering, een grap en bovenal een vrolijke lach richting onze gasten. De sfeer die hierdoor ontstaat, maakt dat gasten graag bij ons terugkomen.

Lekker Anderz
Adres:Menistenplein 10A
Postcode:9501 XN
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:9501 XN Stadskanaal
E-mailadres:info@lekkeranderz.nl
Website:https://www.lekkeranderz.nl/

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”