• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

M-ployee

M-Ployee is opgericht in 2010 door vakmensen met een jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling. We profileren ons als 'intermediair voor vakspecialisten'. 

Door de combinatie van sterk partnerschap met stabiele opdrachtgevers heeft M-Ployee sinds haar bestaan een gestage groei doorgemaakt. In 2013 is het huurpand in Stadskanaal ingeruild voor een in eigen beheer ontwikkelde hoofdvestiging.

Om voor te blijven op de zichzelf steeds sneller opvolgende ontwikkelingen op de arbeidsmarkt heeft M-Ployee zich de laatste jaren nog verder uitgebreid met een tweetal vestigingen. In 2014 is in Groningen de vestiging geopend en in de zomer van 2015 de uitbreiding naar Zuid-West Nederland, met een vestiging in Pijnacker. Vanuit de drie vestigingen werken we met een team van acht collega’s en bemiddelen we ca. vierhonderd uitzend-en payrollkrachten.

Als intermediair voor vakspecialisten heeft M-Ployee diepe wortels in de sectoren techniek, bouw, schilderwerken, industrie en productie. Naast deze specialisaties bedient M-Ployee een grote diversiteit aan klanten uit andere branches. 

 

M-ployee
Adres:Tinnegieter 21b
Postcode:9502EX
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:085 273 0225
E-mailadres:info@m-ployee.nl
Website:www.m-ployee.nl

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”