• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

Power Company

Payrolling – werkgeverschap uit handen geven

Payrolling is een uitstekende oplossing als jij de ideale werknemer voor jouw organisatie hebt gevonden en de verloning wilt uitbesteden. Je weet precies waar je aan toe bent. Wij verlonen conform jouw cao, nemen de complete personeels- en salarisadministratie uit handen, en ook de (ziekte)risico’s nemen we van jou over. Je hoeft niets zelf te regelen. Zorgen maken? Dat hoeft al helemaal niet!

Uitzenden en werving&selectie

Power Company is naast payrollbedrijf, ook een uitzendbureau. Dat betekent dat wij werving&selectie doen en dus de juiste mensen kunnen vinden voor uw vacatures! Wij werken met systemen die ons helpen snel en efficiënt mensen te vinden bij onze vacatures. Daarna hebben wij gesprekken met elke kandidaat voordat deze bij u wordt voorgesteld. Uiteraard kunt u daarna zelf het beste kijken of de kandidaat bij u past!

Past het plaatje dan beslist u zelf welke constructie bij u past: zelf in dienst nemen, of lekker al het werk uit handen geven en de werknemer bij ons op de loonlijst zetten! Dat kan zowel op uitzendbasis als op payrollbasis.

 

HR Dienstverlening

Samen met een aantal andere HR-professionals kan Power Company onder de naam PowerHR diensten leveren op álle mogelijke HR-gebieden. Van data-analyse en dashboarding, tot

Individuele- en teamcoaching, HR-advies, HR-processen en headhunting, wij kunnen u volledig ontzorgen en veel uit handen nemen.

Neem vooral contact op met ons!

Power Company
Adres:Navolaan 15-39
Postcode:9501 VJ
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:0599 820208
E-mailadres:info@powercompany.nl
Website:www.powercompany.nl

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”