• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

Publicom

Publicom, vormgevers en drukkers, houdt zich al 40 jaar bezig met grafische dienstverlening in de meest ruime zin. Als full-service bedrijf begeleiden wij het hele proces vanaf het eerste idee tot en met het eindprodukt. Publicom werkt dag in dag uit voor opdrachtgevers uit vele sectoren, zoals: bedrijfsleven, overheden, instellingen, verenigingen en particulieren. 

Voor elke individuele klant kunnen we een breed pakket bieden. Voor de zakelijke markt leveren we handels- en reclamedrukwerk als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders en full-colour brochures.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse presentatiesystemen, zoals: 
banners, reclameborden, spandoeken. Voor de particuliere klant hebben we een uitgebreide keuze aan familiedrukwerk, zoals geboorte- en huwelijkskaarten, in ons pakket. 

We hanteren een informele werkwijze, waarbij het persoonlijk contact en de service voor ons belangrijk zijn. Voeg daarbij de hoge kwaliteitsnormen, de korte levertijden en de concurrerende prijzen en u begrijpt dat een eerste vrijblijvend gesprek niet eens zo'n gek idee zou zijn.

Publicom
Adres:Steenhouwer 35
Postcode:9502EV
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:0599 617282
E-mailadres:info@publicom.nu
Website:www.publicom.nu

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”