• Verbindt ondernemers
  • Kennisdeling en inspiratie
  • Samenwerking voor een economisch sterkere regio

WIE-Events

WIE Events is een organisatie die gespecialiseerd is in het plannen, coördineren en uitvoeren van evenementen. Ze biedt een breed scala aan diensten en expertise om verschillende soorten evenementen te organiseren, waaronder zakelijke bijeenkomsten, conferenties, beurzen, congressen, festivals en meer.

Daarnaast zet WIE Events zich in op het gebied van centrummanagement waarbij het gaat om de ontwikkeling, promotie en verbetering van het stads-/winkelcentrum of een specifiek winkelgebied. Deze aanpak heeft tot doel het aantrekkelijker en leefbaarder maken van het gebied, het aantrekken van bezoekers en het stimuleren van economische groei in de lokale gemeenschap.

Bij zowel de organisatie van evenementen als in het centrummanagement houdt WIE Events zich ook bezig met

· Promotie: De organisatie zet zich in voor de marketing en promotie van het evenement of centrum/winkelgebied. Dit omvat vaak het gebruik van sociale media, traditionele reclamemethoden en samenwerking met lokale bedrijven om de zichtbaarheid van het gebied te vergroten.

· Samenwerking: WIE Events werkt nauw samen met lokale ondernemers, overheidsinstanties en andere belanghebbenden om een samenhangende en effectieve strategie voor evenementen en/of centrummanagement te ontwikkelen.

· Maatwerkoplossingen: De organisatie begrijpt dat elk evenement uniek is en past de diensten aan de specifieke behoeften van haar klanten aan. Ze werkt nauw samen met de klant om op maat gemaakte evenementen te creëren die aan de verwachtingen voldoen.

· Volledige service: WIE Events biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder locatiekeuze, catering, audiovisuele apparatuur, logistiek, registratiebeheer, entertainment en meer. Ze zorgt ervoor dat alle aspecten van een evenement tot in de puntjes zijn geregeld.

· Netwerk van leveranciers: De organisatie heeft sterke relaties opgebouwd met leveranciers en partners in de evenementenindustrie, wat hen in staat stelt om hoogwaardige diensten en producten te leveren tegen concurrerende prijzen.

· Budgetbeheer: WIE Events begrijpt het belang van budgetbeheer bij evenementenplanning. Ze werken nauw samen met hun klanten om binnen het gestelde budget te blijven zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

· Creativiteit en innovatie: De organisatie streeft ernaar om creatieve en innovatieve elementen in hun evenementen op te nemen om een gedenkwaardige ervaring te bieden aan deelnemers.

· Operationele uitmuntendheid: WIE Events hecht veel waarde aan operationele efficiëntie en zorgt ervoor dat evenementen soepel verlopen, van planning en voorbereiding tot de uiteindelijke uitvoering.

· Klantgerichtheid: Klanttevredenheid staat centraal bij WIE Events, en ze streeft ernaar om de visie en doelstellingen van haar klanten te begrijpen en te realiseren.

Samenvattend is WIE Events een toonaangevende organisatie op het gebied van evenementenplanning en -uitvoering, die zich toelegt op het leveren van hoogwaardige diensten en het creëren van onvergetelijke evenementen voor hun klanten. Ze combineert ervaring, expertise, creativiteit en operationele uitmuntendheid om aan de uiteenlopende behoeften van hun klanten te voldoen.

WIE-Events
Adres:Bakboord 64
Postcode:9501 KG
Plaats:Stadskanaal
Tel.nr:06 52 54 21 66
E-mailadres:renate@wie-events.nl
Website:www.wie-events.nl

Privacyverklaring | Cookies | © 2019 Vereniging van Bedrijven “De Kanaalstreek”